Przepis i sposób przygotowania na: Zielona sałatka z awokado i kurczakiem w marynacie miodowo-musztardowej
Kroki postępowania
Na talerzu układam warstwę roszponki i plasterki świeżego obranego ogórka.
roszponka | 1 op |
filet z kurczaka | 1 szt |
ogórek świeży | 1 |
awokado | 2 |
koperek | |
orzeszki pini (prażone) | 2-3 łyżki |
miód | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
grzanki | |
sok z cytryny | do pokropienia |
oliwa | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: