Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina Wellingtona
Kroki postępowania
Przepis znajduje się na moim blogu Kuchenne rozterki początkującej blogerki http://gorzko-gorzki.blogspot.com/
wołowina | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
musztarda | |
szynka parmeńska | 8 plastrów |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
jajko | 1 |
ząbek czosnku | 1 |
cebula | 1 |
masło | 1 łyżka |
pieczarki | 30 dag |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
jaja | 1 |
mleko | 75 ml |
mąka pszenna | 3 łyżka |
masło do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: