Składniki:
maliny świeże | 60 dag |
masło | 3/4 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2-3 łyżki |
cukier | 6 łyżek |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
konfitury malinowe | 4 łyżki |
kilka ciasteczek migdałowych i | |
sok z jednej cytryny | |
twaróg | 1 (tłusty, mielony) |
maliny świeże | 60 dag |
masło | 3/4 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2-3 łyżki |
cukier | 6 łyżek |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
konfitury malinowe | 4 łyżki |
kilka ciasteczek migdałowych i | |
sok z jednej cytryny | |
twaróg | 1 (tłusty, mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: