Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak na patyczku z salsą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 1 szt
sok z cytryny
rzodkiewka 1 pęczek
ogórki konserwowe 4 szt
cebula 1 szt
pieczarki marynowane 5 szt
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak na patyczku z salsą

Szczupaka myjemy osuszamy i filetujemy. Następnie kroimy w paski. Każdy pasek nakładamy na patyczek. Doprawiamy przyprawą do grilla i grillujemy.
Robimy salsę. Rzodkiewkę myjemy odcinamy ogonki i liście kroimy w kosteczkę. Pieczarki i ogórki także kroimy drobno. Cebulę siekamy. Warzywa mieszamy. Dodajemy ketchup i musztardę -mieszamy. Salsę chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miroslawa 28.05.2013 13:08
bardzo apetyczna i kusząca propozycja
Janina 28.05.2013 11:31
Świetny pomysł na szczupaka
msmors 28.05.2013 11:03
smaczna rybka
Ola1984 28.05.2013 10:41
Bardzo lubię mięso szczupaka. Fajna forma podania.
Mniam 28.05.2013 09:57
Szczupak jest smaczny.
aisza1 28.05.2013 09:38
pyszny obiadek
as28 28.05.2013 09:24
świetny pomysł
iwa643 28.05.2013 09:18
Pyszne danie z grilla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak