Przepis i sposób przygotowania na: Styropianowe kulki kajmakowe.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszałam.Gotową masę wstawiłam na około 10 minut do lodówki,żeby nie była taka lepiąca,by się trochę"zwarła"dzięki czemu łatwiej się z niej będzie formowało kulki.Po niedługiej chwili wyjęłam masę z lodówki i formowałam z niej kulki.Kulki się dość sprawnie robi,nie są zbyt lepiące,szybko poszło.Z tej porcji wyszło 29 kulek-może wyszło by kilka więcej gdybyśmy nie podjadali w międzyczasie masy ;).
Kulki po przygotowaniu przechowują się w lodówce.Wyszły takie smakowite krówkopodobne ulepki.Przyjemne,lekko chrupiące bombeczki toffi.Są poręczne i pyszne,co predysponuje je do ekspresowego znikania.Dostarczają sporo słodkości,zaspokoją ogromną chęć na słodycze,ale też nie są zbyt słodkie,bo gorzkie kakao korzystnie wpływa na posmak,kontroluje intensywność słodyczy.