Przepis i sposób przygotowania na: sosik
Sos można podawać z plackami ziemniaczanymi, makaronem itd.
żeberka | 2 sztuki |
mięso wołowe bez kości | 30-40 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1-2 sztuka |
pieczarki | 5 sztuk |
ziele angielskie | 4 ziarnka |
sól | do smaku |
papryka mielona | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
woda | 2 litry |
mąka | 4-5 łyżek |
smalec | 1-1,5 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: