Składniki:
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 10 dag |
przecier pomidorowy | 60 dag |
czosnek | 5 główki |
olej | 0,5 litr |
ocet 10 % | 0,5 szklanka |
sól | 2 łyżka |
ziele angielskie | 3/4 opakowania |
papryka czerwona | 3 kg |
papryczka chili | 10 dag |
przecier pomidorowy | 60 dag |
czosnek | 5 główki |
olej | 0,5 litr |
ocet 10 % | 0,5 szklanka |
sól | 2 łyżka |
ziele angielskie | 3/4 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: