Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab lekko podsmażany z pieczarkami i cebulą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab 25 dag
cebula 2 szt
pieczarki 30 dag
oliwa 1 łyżeczka
Majeranek suszony Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Schab lekko podsmażany z pieczarkami i cebulą

Mięso rozbić bardzo cieniutko, posypać ulubionymi przyprawami ( ja użyłam ostrej papryki i pieprzu) i usmażyć na łyżeczce oliwy. Oddzielnie poddusić cebulkę i pieczarki w niewielkiej ilości wody i z dodatkiem przypraw (majeranek, sól, pieprz). Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 11.03.2014 15:44
pyszny schabik
Paolcia 04.03.2014 19:20
musi bć smaczny :) aż mi slinka cieknie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak