Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żmudzka z fasolką
2. Kapustę poszatkuj. Marchewki i rzepę obierz, grubo zetrzyj.
3. Wszystko wymieszaj z ugotowaną fasola i ziołami. Przypraw sola, pieprzem i kminkiem. Polej majonezem.
fasola biała | 1 szkl |
rzepa | 1 szt |
ziemniaki | 2 szt |
buraki | 2 szt |
pomidory | 2 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
cebula | 1 szt |
kapusta biała | 10 dag |
marchewka | 1 szt |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
kminek | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
maionez | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: