Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszponki, truskawek i camemberta

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert 1/2 krążka
truskawki świeże 1 garstka
roszponka 1 garść
krem balsamico

Porada

Chciałam, żeby moja sałatka była lekka, więc użyłam camemberta o obniżonej zawartości tłuszczu.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponki, truskawek i camemberta

Roszponkę opłukać w zimnej wodzie i dokładnie osuszyć. Ułożyć na talerzu. Truskawki umyć, osuszyć, pokroić na połówki i ułożyć na sałacie. Camembert pokroić na 6 części, dodać do sałatki. Polać kremem z octem balsamicznym. Podawać od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Benita 31.05.2015 22:46
Uwielbiam takie sałatki.
Czarnula666 31.05.2015 21:20
Prosto i smacznie :)
misia53 31.05.2015 13:48
ciekawa sałatka
ilka01 31.05.2015 12:46
super sałatka
Aannkaa82 31.05.2015 11:18
Bardzo apetyczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak