Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką czerwoną na kolację

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka czerwona 1 puszka
cebula czerwona 1 szt
pomidory koktajlowe (czerwone) 8 szt
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1 szczypta
sól do smaku
oliwa 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką czerwoną na kolację

Fasolkę z puszki odlewamy z wody, wrzucamy do miski. Cebulkę czerwoną lub białą obieramy i kroimy na dość drobne kawałki, wrzucamy do miski. Pomidory obieramy ze skórki, wcześniej je sparzamy, kroimy na pół i wrzucamy również na wierzch sałatki.

Polewamy oliwą z oliwek.

Przyprawiamy solą i pieprzem i delikatnie mieszamy.

Wykładamy na talerze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 28.05.2015 09:39
muszę ja zrobić bo to moje smaki
Futka 28.05.2015 09:35
Świetna propozycja na smaczną sałatkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak