Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁĄTKA TOSKAŃSKA Z JAJEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Mieszanka sałat Toscana mix Eisberg 200 gram
suszone pomidory 4 sztuki
pomidor 1 sztuka
ser sałatkowy 100 GRAM
jajko 1 sztuka
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczka
oliwa z suszonych pomidorów 3 łyżki

Porada

Ja polecam dodać jeszcze prażone nasiona słonecznika lub dyni .

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁĄTKA TOSKAŃSKA Z JAJEM

Mix sałat toscanńskich wrzucamy do miski. Ser sałatkowy kroimy na kosteczki. suszone pomidory kroimy na mniejsze kawałki. Pomidora sparzyć i pokroić na paseczki. Ugotowane jajko na twardo na ćwiartki. Dodajemy sól i pieprz i polewamy oliwą z suszonych pomidorów. Delikatnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 22.06.2017 20:35
bardzo dobra
kasia37 28.01.2016 22:47
tak jest pyszna , zdrowa i kolorowa:)
Bernadeta1 28.01.2016 18:52
kolorowa i smaczna
Małgorzata92 28.01.2016 13:32
Wygląda zachęcająco i pewnie tak smakuje ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak