Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałateczka kanapkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczywo chrupkie
cebula czerwona 1/2 szt
feta 1/4 szt
Musztarda francuska Prymat
szczypiorek 1 pęczek
pomidor 2 szt
ogórek konserwowy 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałateczka kanapkowa

Cebulę obieramy i siekamy drobno. Pomidory myjemy i kroimy w paseczki. Ogórki konserwowe kroimy w kosteczkę. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. Ser feta kruszymy. Składniki mieszamy z sobą dodajemy musztardę francuską , doprawiamy pieprzem grubo mielonym. Taką sałatkę chłodzimy i nakładamy na pieczywo chrupkie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Drianna
Drianna 16.04.2013 18:06
wyglądają bardzo kusząco Twoje kanapki i myślę że podobnie smakowały
Olga_SK 16.04.2013 11:03
pięknie wiosenne!
wiola333 16.04.2013 09:53
kusząco brzmi i wygląda
Pyszota 16.04.2013 09:34
fajne śniadanie
Paolcia 16.04.2013 09:17
cud miód malina :)
iwa643 16.04.2013 09:07
Lekkie śniadanie polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak