Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewki do obiadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 1 pęczek
sól 1/2 łyżeczki
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewki do obiadu

Rzodkiewkę wrzucić do lekko osolonej wody, gotować przez 15 minut, odcedzić.
Na małej patelni roztopić masło, dodać bułkę tartą, lekko przyrumienić. Ugotowane rzodkiewki polać masłem z bułką tartą. Podawać do mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

VioletoweKucharzenie 14.01.2016 10:33
rzodkiewki mogę jeść w każdej postaci i w każdej ilości:-)
kuchcik89 13.01.2016 09:54
ciekawy przepis :)
ilka01 13.01.2016 00:06
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak