Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruccola z camembertem w sosie sezamowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: ruccola z camembertem w sosie sezamowym

Na patelni rozgmerzemy oliwę dodajemy sezam lekko podsmażamy. dodajemy łyżkę sosu francuskiego, osmażamy na oliwie sezam na koniec dodajemy miodu i czekamy aż się rozpuści i będzie klarowna konsystencja. Następnie sałatę lekko rozdrabniamy mieszamy z tym sosem. Dodajemy orzechy włoskie. Na wierzch kładziemy pokrojony w kostkę camembert i pomidorki cherry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agogo2 23.02.2013 22:17
pysznie wyglada, super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak