Składniki:
Na rogaliki krucho - drożdżowe z ciasta topionego:
mąka pszenna | 4 szklanki |
drożdże świeże | 50 gramów |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 0.5 szklanki |
masło 82% | 250 gramów |
żółtko jajek | 3 sztuki |
białko | 1 sztuka |
marmolada | 0.75 słoika |
mąka pszenna | 4 szklanki |
drożdże świeże | 50 gramów |
cukier | 3 łyżki |
mleko | 0.5 szklanki |
masło 82% | 250 gramów |
żółtko jajek | 3 sztuki |
białko | 1 sztuka |
marmolada | 0.75 słoika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: