Składniki:
ryż dziki | 1/4 szkl |
wino białe | 4 łyżki |
masło | 1 łyżeczka |
bulion | 3 łyżki |
laska cynamomu | |
sól | |
jabłko | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka czerwona | 1/4 szt |
skórka z limonki | |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
sok z limonki | (do smaku) |
ryż dziki | 1/4 szkl |
wino białe | 4 łyżki |
masło | 1 łyżeczka |
bulion | 3 łyżki |
laska cynamomu | |
sól | |
jabłko | 1 szt |
ogórek zielony | 1 szt |
papryka czerwona | 1/4 szt |
skórka z limonki | |
ryż | 1 (ugotowany na sypko) |
sok z limonki | (do smaku) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: