Składniki:
filety z pstrąga | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 op |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
groszek konserwowy | |
kukurydza konserwowa | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | |
masło do smażenia |
filety z pstrąga | 1 kg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 op |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
groszek konserwowy | |
kukurydza konserwowa | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | |
masło do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: