Składniki:
filety z pstrąga | 1 kg. |
masło klarowane | 4 łyżki |
por (biała część) | 2 szt. |
czosnek | 2-3 ząbki |
marchewka | 1 szt. |
sok z cytryny | 1-2 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
śmietana 30% | 3/4 szkl. |
mąka ziemniaczana | do obtoczenia |
filety z pstrąga | 1 kg. |
masło klarowane | 4 łyżki |
por (biała część) | 2 szt. |
czosnek | 2-3 ząbki |
marchewka | 1 szt. |
sok z cytryny | 1-2 szt. |
sól i pieprz | do smaku |
śmietana 30% | 3/4 szkl. |
mąka ziemniaczana | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: