Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 0,5 kostki
cukier puder 0,5 szklanki
kakao 3 łyżki
woda 2 (gorąca)

Przepis i sposób przygotowania na: Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania

Kroki postępowania

1
Margarynę rozpuścić.
Krok 1 - Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania foto
2
Dodać cukier puder i kakao i ciągle mieszać.
Krok 2 - Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania foto
3
Dodać 2 łyżki wody i wciąż mieszać, aż polewa zgęstnieje.
Krok 3 - Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania foto
4
Polewa gotowa.
Smacznego!
Krok 4 - Przepis na polewę czekoladową do ciasta Stefania foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

K&J 31.08.2012 16:26
prosto i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak