Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polewa czekoladowa do ciast

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
cukier 10 łyżek
woda 2 łyżki
kakao 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: polewa czekoladowa do ciast

margaryne, wodę i cukier rozpuścić, dodać kakao, gotować chcwilę, aż zgęśtnieje - do odparowania wody

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 19.07.2013 14:01
muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak