Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIECZONY SCHAB

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1,5 kg
Musztarda stołowa Prymat
Zioła prowansalskie suszone Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat
sól do smaku
czosnek
olej

Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONY SCHAB

Schab naciąć jak na plastry, lecz nie przycinać do końca. Następnie górę lekko naciąć po skosie. Z musztardy oleju u przypraw zrobić marynate. Dokładnie wystartować mięsko, odstawić do lodówki na godzinę. Piec w piekarniku ok 1,5 godziny w temp. 200 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuchcik89 27.07.2016 09:47
dawno nie jadłam, pychota:)
Maridka19 27.07.2016 08:28
Pyszne mięsko :)
Ewelina1991 27.07.2016 06:54
smaczny schab

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak