Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczony rostbef

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rostbef wołowy 1 kg
oliwa 0,5 szklanki
cebule 2
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony rostbef

Umyte mięso ,nasmarować oliwą,obłożyć plastrami cebuli i pozostawić tak 24 h,nalezy je w trakcie rzewracać.Nastepnego dnia oprószyć solą i pieprzem owinąć folią aluminiową i włożyć do grilla.Piec do ok 2,5 godziny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak