Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowe koperty

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 1/2 kg
cebula 1 szt
czosnek 2 zabki
sól do smaku
pieprz
jajko
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowe koperty

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w czosnek. Cebule obieramy i siekamy. Czosnek kroimy w małą kosteczkę. Na oleju podsmażamy cebulę i czosnek dodajemy pieczarki , smażymy. Solimy i doprawiamy pieprzem do smaku.

farsz studzimy. Ciasto francuskie kroimy w pasy , prostokąty. Wykładamy plastrami sera żółtego . Nakładamy farsz i sklejamy . Smarujemy rozmieszanym jajkiem. Pieczemy na złoto w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 15.03.2016 17:21
Dla mnie bardzo fajna przekaska
Katrina.u 15.03.2016 16:42
fajny pomysł
halina17 15.03.2016 14:49
Smacznie wyglądają.
Aleksandra/Olcia 15.03.2016 14:38
szybkie i pyszne danie
Benita 15.03.2016 13:56
Uwielbiam takie jedzonko
Magda60 15.03.2016 13:41
swietny przepis
Edita 15.03.2016 13:36
fajny pomysł
misia123410 15.03.2016 12:25
Wygląda bardzo apetycznie
w mojej kuchni 15.03.2016 12:17
łatwe, szybko i pysznie
Czyki 15.03.2016 12:01
Szybko i smacznie extra przepis:)
noninka77 15.03.2016 11:17
Interesujący przepis.
pestka 15.03.2016 11:16
wyglądają bardzo smacznie
Futka 15.03.2016 11:13
Pomysłowe i bardzo smakowite koperty :)
tobi1989 15.03.2016 11:05
Smacznie wygląda :)
2milutka 15.03.2016 10:52
Pomysłowe i smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak