Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pstrąga
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy.
Cebulę obieramy, kroimy na kawałki.
Mięso pstrąga oddzielamy od ości.
Wszystkie składniki mielimy w maszynce, mieszamy z majonezem i musztardą.
wędzony pstrąg | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
majonez | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
Jajka gotujemy na twardo. Obieramy.
Cebulę obieramy, kroimy na kawałki.
Mięso pstrąga oddzielamy od ości.
Wszystkie składniki mielimy w maszynce, mieszamy z majonezem i musztardą.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: