Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

salami 10 dkg
żółty ser 10 dkg
cebula 1/2 sztuka
musztarda 2 łyżeczki
majonez 6 łyżek
jajko ugotowane na twardo 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Cebulkę drobno posiekać, na tarce o cienkich oczkach zetrzeć ser żółty, na grubszych jajka i salami.
Dodać musztardę i majonez. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MC_S 21.07.2013 14:59
kompozycja pasty jajecznej z serem jest naprawdę wyśmienita.
jozefinach 21.11.2012 19:26
Uwielbiam pastę jajeczną.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak