Składniki:
filet z pangi | 80 dag |
sól | |
olej | |
limonka | 2 |
mąka | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
żółtko jajek | |
sos sojowy | 1 łyżka |
rzodkiew biała | 1 |
marchew | 1 |
miód | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
olej do smażenia | |
pieprz |
filet z pangi | 80 dag |
sól | |
olej | |
limonka | 2 |
mąka | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
żółtko jajek | |
sos sojowy | 1 łyżka |
rzodkiew biała | 1 |
marchew | 1 |
miód | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
olej do smażenia | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: