Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany schab –mini rolada

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 6 porcji
szczypiorek 2 pęczeki
sałata 6 liści
ser feta 200 gram
filety rybne 90 gram
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany schab –mini rolada

Kroki postępowania

1
Schab najlepiej 2-3 cm był pokrojony. Potrzebny ostry chudy nóż który wbijamy do środka i przecinamy na całej powierzchni mięso nie rozcinając do końca.
Krok 1 - Nadziewany schab –mini rolada  foto
2
Szczypior i sałatę kroimy drobno.
Krok 2 - Nadziewany schab –mini rolada  foto
3
Ser feta kroimy w kosteczkę albo widelcem rozdrabniamy dodajemy rybkę w oleju ( jest mocno ostraaaaaaa ) wiec uważajcie. Na przemian wkładamy do środka szczypior sałatę fetę i rybę . Maczamy w jaku i bułce tartej smażymy z obu stron na rumiany kolor apotem podlewamy wodą i dusimy żeby mięso nam doszło.
Krok 3 - Nadziewany schab –mini rolada  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 05.07.2014 08:05
bardzo apetyczne
Iwusia 04.07.2014 22:44
smakowite roladki
sylwia_sl 04.07.2014 21:35
bardzo ciekawe połączenie
IlonaAlbertos 04.07.2014 21:16
Apetyczne roladki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak