Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane pomidory po włosku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 4 szt
czosnek 2 ząbki
oliwa 2 łyżki
parmezan starty 4 łyżeczki
makaron 10 dag
natka pietruszki
trybula
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane pomidory po włosku

Pomidory umyć, odkroić wierzchy, po czym wydrążyć miąższ. Połączyć go ze zmiażdżonym czosnkiem, oliwą, serem i natką. Sos wymieszać z ugotowanym makaronem i osolić. Farsz nałożyć do pomidorów. Zapiekać 10 minut. Udekorować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 18.05.2015 18:48
w takim wydaniu jeszcze nie jadłam musi byc smaczne
Bernadeta1 18.05.2015 18:02
super przekąska
dumel87 18.05.2015 17:46
ciekawy pomysł na kolację:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak