Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie serowe do pierożków drożdżowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 1000 g
jaja 3
cukier do smaku
cukier waniliowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie serowe do pierożków drożdżowych

Twaróg zmielić lub zmiksować, dodać jaja, cukier i cukier waniliowy i dokładnie utrzeć.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak