Składniki:
migdały w słupkach | 2 szklanki |
gałka muszkatołowa | 1 szczypta |
cynamon | 1 łyżeczka |
białka jaj | 2 sztuki |
cukier puder | 1 czubata szklanka |
cukier migdałowy | 16 gram |
mąka tortowa | 1 czubata łyżeczka |
cukier puder | do posypania |
migdały w słupkach | 2 szklanki |
gałka muszkatołowa | 1 szczypta |
cynamon | 1 łyżeczka |
białka jaj | 2 sztuki |
cukier puder | 1 czubata szklanka |
cukier migdałowy | 16 gram |
mąka tortowa | 1 czubata łyżeczka |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: