Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinki na przeziębienie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maliny świeże
cukier
wódka

Przepis i sposób przygotowania na: Malinki na przeziębienie

Maliny oczyszczamy i przekładamy do słoików. Do każdego słoika dajemy po 2 łyżki cukru oraz 3 łyżki wódki. Słoiki zakręcamy i pasteryzujemy około 10-15 minut, aż cukier całkowicie się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 06.02.2013 20:27
robię malinki na przeziębienie ale bez wódki też są super
anja3107 06.02.2013 17:33
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak