Składniki:
makaron świderki | 400 g |
szpinak mrożony | 450 g |
serek topiony | 100 g |
mozzarella | 100 g |
czosnek ząbki | 4-5 szt |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa śląska | 200 g |
mleko | 3-4 łyżki |
sól | |
pieprz |
makaron świderki | 400 g |
szpinak mrożony | 450 g |
serek topiony | 100 g |
mozzarella | 100 g |
czosnek ząbki | 4-5 szt |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
kiełbasa śląska | 200 g |
mleko | 3-4 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: