Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w kozim serze z awokado

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 g
radicchio 1 liść
papryka czerwona 1 sztuka
awokado 1 sztuka
ser kozi kilka cienkich plastrów
glassa di soia z octem balsamicznym 1 łyżka
chleb typu włoskiego kilka kromek

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w kozim serze z awokado

Rozkładamy plastry sera, na nie kładziemy plaster łososia, pasek papryki, kawałeczek awokado i listek radicchio. Następnie całość dosmaczamy glassą z octem balsamicznym. Zwijamy w rulonik.
Na wierzchu robimy ciemne zygzaki- niezastąpiony smak przy tego typu przekąskach!
Podane z włoskim chlebem... są przepyszne i nad wyraz lekkie!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak