Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódka melonowo – arbuzowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

melon galia 1 szt
arbuz
sok z cytryny
bita śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Łódka melonowo – arbuzowa

Łyżką powycinać kulki z arbuza i melona. Ze skórki melona wyciąć łódkę, ułożyć na niej kulki owoców, skropić sokiem z cytryny, podawać np. ze śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak