Przepis i sposób przygotowania na: krem ze szparagów z parmezanowymi grzankami
Kroki postępowania
Podajemy z grzankami parmezanowymi (pokrojony w kostkę chleb podsmażamy na patelni z łyżką oliwy, pod koniec dodajemy parmezan i dokładnie mieszamy).
szparagi zielone | 500 gram |
bulion warzywny | 1i1/2 litra |
cebula | 1 |
żółtko jajek | 1 |
śmietana 12% | 200 ml |
parmezan starty | 3 łyżki |
oliwa | 3 łyżki |
sól i pieprz do smaku | |
chleb razowy | 6 kromek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: