Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki faszerowane mozzarellą i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
Smacznego !
p.s. z podanych składników wychodzi ok 12 małych kotlecików
łopatka bez kości | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
kajzerka | 1 czerstwa |
mleko | 1/3 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
mozzarella | 1/2 kulki |
pomidory suszone w zalewie | 6 sztuk |
natka pietruszki | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól, pieprz | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: