Składniki:
masło | 2 łyżeczki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 1 mała |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 1,5 szklanki |
żółty ser | 10 dkg |
jajko | 1 sztuka |
makaron penne | 4 garście |
papryka czerwona | 1 sztuka |
masło | 2 łyżeczki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
pieczarki | 30 dkg |
cebula | 1 mała |
sól do smaku | |
pieprz | |
śmietana 18 proc | 1,5 szklanki |
żółty ser | 10 dkg |
jajko | 1 sztuka |
makaron penne | 4 garście |
papryka czerwona | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: