Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kawa ze skórką pomarańczową i syropem z orzechów laskowych

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kawa rozpuszczalna 1,5 łyżeczki
syrop z orzechów laskowych 1 łyżeczka
skórka z pomarańczy
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Kawa ze skórką pomarańczową i syropem z orzechów laskowych

Do filiżanki wsypać kawę rozpuszczalną, następnie syrop o smaku orzechów laskowych i zalać gorącą wodą. Następnie wrzucić kandyzowaną skórkę z pomarańczy. Mleko podgrzać i spienić. Na wierzch kawy wlać piankę mleczną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Przepisy Joanny 12.03.2014 08:47
pyszna kawunia, zaraz się wproszę:))
mufinka79 03.09.2013 10:07
Zapowiada się wspaniale ta kawka :)
Lis 03.09.2013 02:25
Fajna kawka:)
iwi 02.09.2013 20:40
Super kawka
Mati13 02.09.2013 20:37
na pewno ma ciekawy smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak