Przepis i sposób przygotowania na: Kalarepka z ,,wkładką,,
Kroki postępowania
Doprawić ryż na pikantnie papryką i przyprawą warzywną.
Wyjąć kalarepki.
Podawać ułożone na sosie bez dodatków ( w środku jest juz ryż ).
kotleciki mielone małe | 2 sztuki o średnicy ok 4 cm |
kalarepka duża | 2 sztuki |
masło | 2,5 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
papryka mielona | 1 szczypta do smaku |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 szczypta do smaku |
woda | 2 szklanki |
koperek usiekany | 3 łyżki |
słodka śmietanka | 1/3 szklanki |
ryż | 3/4 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: