Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzyby z pesto

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby świeże 4 sztuki
pesto 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby z pesto

1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.
2. Odetnij nóżki grzybów.
3. Połóż grzyby na blasze do pieczenia lub w naczyniu żaroodpornym.
4. Nałóż do każdego kapelusza po łyżce pesto.
5. Piecz przez około 15minut.
6. Od razu podawaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jan_mag 11.01.2017 12:08
Moje smaki!
Izabela77 16.10.2013 18:18
na takiej imprezce zjadło by sie te grzybki, pycha;)
aniagdz 16.10.2013 16:37
i ten sposób podania mmm;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak