Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby na sposób dziadka.
Kroki postępowania
Pokroić w dosyć grube plastry najlepiej razem z trzonami.
Dodać pokrojoną drobno szynkę wiejską i cebulkę. Wymieszać.
Torebki położyć na talerzach i zaraz podać.
borowiki | 30 dag |
szynka wędzona | 5 dag |
szalotka | 1 szt |
ząbek czosnku | 1 szt |
wino czerwone wytrawne | 50 ml |
natka pietruszki | |
tymianek | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: