Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzebień z ciasta francuskiego z parówkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 płat
parówki 5-6 sztuk
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
ketchup do polania

Przepis i sposób przygotowania na: Grzebień z ciasta francuskiego z parówkami

Ciasto francuskie rozłożyć, posypać z wierzchu ostrą papryką, ułożyć parówkę i zwinąć, delikatnie zlepić miejsce łączenia ciasta, ułożyć nim do spodu. Ciasto i parówkę delikatnie naciąć. Zawinięte parówki w cieście francuskim układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posypać z wierzchu ostrą papryką, zapiekać w temp 180 st C ok 25 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikrusiak 29.01.2016 20:14
smakowitości :)
ada.la 28.01.2016 22:36
wygląda pysznie
Maridka19 28.01.2016 20:44
To musi być bardzo smaczne :)
Megg 28.01.2016 20:32
pysznie :-)
agnieszka214 28.01.2016 17:16
Wspaniałe wygląda chrupiaco
mirosława4 28.01.2016 17:10
smaczny ten grzebyk

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak