Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki cielęce w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
Następnie odzielać delikatnie liście i odcinać środkowy nerw;
Wyłączyć źródło ciepła;
Smacznego!
mięso mielone | 250 g cielęcina |
cebula | 1 szt |
ryż | 150 g |
pieczarki | 150 g |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | mały pęczek |
olej do smażenia | |
kapusta | 1 mała główka |
passata pomidorowa | 400 ml |
śmietana | szklanka 12% |
mąka | 1 łyżka |
sól do smaku | |
masło do smażenia | |
koperek | mały pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: