Składniki:
agrest | 500 g |
cukier | 200 g |
woda | 3 łyżki |
mąka tortowa | 450 g |
mleko 3,2% | 110 ml |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 2 opakowania |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 szczypty |
olej słonecznikowy | 30 g |
masło | 70 g |
agrest | 500 g |
cukier | 200 g |
woda | 3 łyżki |
mąka tortowa | 450 g |
mleko 3,2% | 110 ml |
jajko | 1 szt |
cukier waniliowy | 2 opakowania |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 szczypty |
olej słonecznikowy | 30 g |
masło | 70 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: