Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galaretkowaty deser

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka czerwona
malinyw cukrze 6 łyżek
woda 400 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Galaretkowaty deser

W 400ml wrzącej wody rozrobić galaretkę. Do stożkowych szklaneczkach nakładamy po 3 łyżki musu malinowego bądź malin w cukrze, zalewamy galaretką i odstawiamy do zastygnięcia. Po zastygnięciu galaretkę wyciągamy na talerzyk (chwila we wrzątku i ładnie nam wyjdzie ze szklaneczek), galaretkę oblewamy jogurtem naturalnym i polewamy musem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 29.12.2013 13:45
takie deserki to ja zawsze chętnie
barbara11561 05.02.2013 15:26
pyszny deserek
parysek10 28.07.2012 21:30
wygląda fantastycznie!
SmacznaPyza 28.07.2012 20:53
ładniej wygląda nieoblana - podałabym jogurt osobno
elka4621 28.07.2012 18:53
mniami ale pycha
elka4621 28.07.2012 18:53
mniami ale pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak