Składniki:
mleko | 1 l |
cukier | 1 szkl. |
cukier wanilinowy | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 dag |
galaretka czerwona | 1 szt |
galaretka zielona | 1 szt |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
jelito na salceson | |
galaretka żółta | 1 szt. |
mleko | 1 l |
cukier | 1 szkl. |
cukier wanilinowy | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 dag |
galaretka czerwona | 1 szt |
galaretka zielona | 1 szt |
galaretka pomarańczowa | 1 szt |
jelito na salceson | |
galaretka żółta | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: