Przepis i sposób przygotowania na: Fusilli al torchio w sosie pomidorowym
Przecier rozmieszać z 2 szklankami gorącej wody i wlać do mięsa. Zagotować, przyprawić. Gotować jeszcze 5 minut. Makaron zalać sosem i wymieszać. Smacznego :)
makaron | 300 g |
łopatka wieprzowa | 250 g |
szpinak świeży | 100 g |
papryka czerwona | 1/2 szt |
cukinia | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: