Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka z selerem naciowym

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

filet z kurczaka 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
seler naciowy 2 łodygi
marchewka 1/2 szt
ser żółty 2 plasterki
szynka wędzona 2 plasterki

do panierki

jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z selerem naciowym

Filet z kurczaka myjemy rozcinamy na dwa plastry ,rozbijamy lekko doprawiamy solą, pieprzem i papryką.
Na mięso dajemy plasterek szynki u mnie szynka szwarcwaldzka,na to pokrojony seler razem z liśćmi,na seler wiórki marchewki i plasterek sera,
Filet składamy na pół spinamy wykałaczkami.
Złożony filet obtaczamy w jajku i bułce tartej.
Smażymy na oleju z dwóch stron.

POLECAM!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 17.07.2014 00:39
smakowite połączenie
mysza75 13.07.2014 10:23
jaki pyszny filecik i fajne nadzienie
gusia1000 11.07.2014 23:03
Dobre na obiad.
Bernadeta1 09.07.2014 22:12
pyszne jedzonko
Kejti 09.07.2014 08:33
Bardzo fajne jedzonko :-)
gosia56 08.07.2014 17:28
Mięso było naprawdę pyszne;)
Motorek 08.07.2014 07:35
bardzo fajne danie
V_kuchareczka 07.07.2014 22:15
ciekawe połączenie
Anna133 07.07.2014 21:46
smaczne mięsko na obiadek
kate.500 07.07.2014 21:29
pyszne miesko
Janina 07.07.2014 21:27
Świetne smaki;)
sylwia_sl 07.07.2014 20:59
pięknie podane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak