Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka
przyprawa kebab- gyros Prymat
miód
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny

Kroki postępowania

1
Fileta z kurczaka myjemy , oczyszczamy i osuszamy .
Krok 1 - Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny foto
2
Przyprawę kebab - gyros lub do kurczaka mieszamy z 3 łyżkami oleju . Fileta kroimy w cieńsze plastry i smarujemy przyprawa.
Krok 2 - Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny foto
3
Układamy w naczyniu żaroodpornym a na wierzch dajemy plastry boczku
Krok 3 - Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny foto
4
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 C około 40-50 minut. Polecam filet nabiera aromatu boczku .
Krok 4 - Filet pieczony z plastrami boczku , bardzo smaczny i aromatyczny foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.01.2017 07:39
wspaniale wygląda i na pewno tak smakuje
RenataZ-et 07.03.2014 21:38
bardzo fajny jest ten przepis
Łukasz15 16.01.2014 23:51
Apetyczny filecik
Róża1 11.01.2014 22:28
pyszne mięsko!!
Wafelek2601 09.01.2014 09:42
Taki obiad mogę jeść codziennie
florka 08.01.2014 16:50
super smaki
IwonaDD 07.01.2014 16:39
filet pełen smaku
iwi 07.01.2014 16:27
Super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak